Добродојдовте

 

Ресторан и пансион Кутмичевица ви посакува пријатен престој

Одлична понуда на домашно вино

Кутмичевица-Вранец барик
Традиционална македонска храна од органски производи

Вевчански специјалитети

вевчанска салата, домашна пита, вевчански гулаш